Vlastníte obytný vůz, obytnou dodávku, karavan, obytný přívěs nebo jiné vozidlo?

Vozidlo, ve kterém se dá procestovat svět nebo poznávat krásy naší země? Nevyužíváte vůz tak často pro svou potřebu a nebo přímo pronajímáte svůj vozový park pro tyto účely?

S AUTEM světem není nic snažšího. Díky unikátnímu systému máte možnost své vozidlo nabídnout širokému okruhu zájemců, převzít plnou kontrolu nad obsazeností a cenami nájmu.

Co je potřeba udělat?
V prvním kroku se zaregistrujte. Registrace je zdarma a ničím se nezavazujete. Při registraci ověříme Váš e-mail, abychom mohli společně komunikovat.

Nabídněte svůj vůz
Vložte své vozidlo do našeho systému, vyplňte potřebné údaje a veškeré příslušenství a vybavení. Čím více informací, tím větší možnost zachycení zájmu budoucího nájemce. Z adresy předání vozidla sami vytvoříme GPS pozici do mapy podle příslušného města.

Přidejte fotografie
Fotografie jsou nejdůležitějším vjemem spokojeného zákazníka a dovedou zaujmout na první pohled. Nemusíte být profesionální fotograf, postačí i chytrý mobilní telefon. Doporučujeme před vyfocením vozidlo umýt a veškeré vybavení uklidit (čisté vozidlo a vybavení působí mnohem lépe).

Hlavní fotografie Vaši nabídku zdůrazní, proto je vhodné zvolit fotografii z cest či v přírodě. Nejkrásnější fotografie vznikají také lomem světla, na což je nejelpší doba před západem slunce.

Na pořadí fotek nezáleží, potřebné je mít vůz vyfocený z přední, zadní strany a z boku. Také interiér by měl být při focení dostatečně osvětlený a uklizený, dobře působí i detailní vyfocení například spacího prostoru, kuchyňky.

Všechny fotografie považujeme za Váš majetek a jsou opatřeny vodoznakem AUTEM světem pro případ zneužití. Pokud je poznávací značka viditelná, chytrý systém ji automaticky zakryje.

Mějte obsazenost pod kontrolou
Pomocí kalendáře si nastavte volné termíny s cenami pronájmu, případně si označíte již obsazené termíny. Pravidelnou aktualizací Vašeho kalendáře se vyhnete možným potížím při potvrzování rezervace a náš chytrý robot vždy nabídne jen volné termíny.

Máte již vlastní funkční rezervační kalendář? Po přidání vozidla nás kontaktujte, nastavíme automatické propojení.

Pokud jste se dostali až sem, máte vyhráno. Na nás je jen nabídku ověřit a schválit, případně upravit a nabídnout vozidlo ostatním.



Jak AUTEM světem funguje?
  • Vy vložíte své vozidlo s vyplněným profilem, fotografiemi a kalendářem.
  • Zájemce si vyhledá vozidlo podle svého zájmu a nebo díky našemu chytrému vyhledávacímu algoritmu získá nabídku vozidel ve zvoleném termínu nebo alternativních termínech.
  • Zájemce si vozidlo zarezervuje na vhodný termín a Vy jste e-mailem informováni o nové rezervaci, kterou do 24 hodin můžete potvrdit nebo odmítnout.
  • Zájemce po Vašem potvrzení zaplatí administrační poplatek ve výši 10% z rezervace přímo nám, a potvrdí tak rezervaci jako závaznou.
  • Po potvrzení rezervace jako závazné máte vy i zájemce možnost komunikace pomocí chatu, kde se domluvíte na dalších podrobnostech, jako je místo a čas předání vozidla, zaplacení kauce nebo celé rezervace.
  • Po skončení pronájmu máte možnost nájemce a celé zapůjčení hodnotit, stejnou možnost má i nájemce.


Poskytujeme pouze ověřené zájemce, všechny nabídky pečlivě kontrolujeme a ověřujeme.




Nepoužíváme cookies
Pro Váš komfort nesledujeme a neukládáme Vaše preference pomocí cookies, data nejsou zpracována třetími stranami. Více informací
Doporučit
Mobilní aplikace
Připravujeme pro Vás mobilní aplikaci na cesty, již brzy bude k dispozici.